Enterijer limuzina

Limuzine koje su oliččenje komfora i luksuza iznajmljuju se za izuzetno posebne prilike. Ukoliko se odlučite da ulepšate dan sa ovom vrstom prevoza, želite i da dobijete upravo ono što se zamislili, eskluzivnu limuzinu spolja a maksinalnu udobnost i luksuz u unutrašnjosti vozila.

Slika govori više od hiljadu reči i zato se lako možete uveriti u holivudski izgled novih limuzina na našoj stranici galerije, ali hajde da kažemo nešto više o enterijeru naših limuzina.

Trenutno u ponudi za vas imamo dve limuzine: Lincoln Town Car Celebrity i Lincoln Navigator.

Lincoln Town Car Celebrity

Unutrašnjost Lincoln Town Car limuzine popunjava crna koža udobnih i komfornih sedišta sa kapacitetom za 8 osoba. Mini bar sa frižiderom, ozvučenje sa pojačalima, rasvetu, LCD TV, zatamljena stakla i panorama zavesu između vozača i putnika. Najviše se traži za proslavu devojačke večeri.

Lincoln Navigator – Najduža limuzina u Srbiji

Unutrašnjost Lincoln Navigator limuzine popunjava koža bež boje udobnih i komfornih sedišta sa kapacitetom za 16 osoba. 3 Mini bara sa frižiderom, ozvučenje sa pojačalima, rasvetu, LCD TV i panorama zavesu između vozača i putnika. Najviše se traži za veće proslave poput svadbi, krštenja, mature i sl.

Bez obzira za koju se limuzinu odlučili, mi vam pružamo komplementarno piće po izboru, vrhunsku muziku i profesionalnog vozača.

Ukoliko želite da vidite kako su nas drugi ocenili proverite utiske naših putnika.

Pogledajte još: