ENTERIJER LIMUZINA

O Limuzinama

Limuzine koje su oličenje komfora i luksuza iznajmljuju se za izuzetno posebne prilike. Ukoliko se odlučite da ulepšate dan sa ovom vrstom prevoza, želite i da dobijete upravo ono što se zamislili, eskluzivnu limuzinu spolja a maksinalnu udobnost i luksuz u unutrašnjosti vozila.

Slika govori više od hiljadu reči i zato se lako možete uveriti u holivudski izgled novih limuzina na našoj stranici galerije, ali hajde da kažemo nešto više o enterijeru naših limuzina.

Trenutno u ponudi za vas imamo dve limuzine: Lincoln Town Car Celebrity i Lincoln Town Car Crystal.limuzine novi sad


Lincoln Town Car Celebrity

Unutrašnjost Lincoln Town Car limuzine popunjava crna koža udobnih i komfornih sedišta sa kapacitetom za 8 osoba. Mini bar sa frižiderom, ozvučenje sa pojačalima, rasvetu, LCD TV, zatamljena stakla i panorama zavesu između vozača i putnika. Najviše se traži za proslavu devojačke večeri.Lincoln Town Car Crystal 4800ccm

Unutrašnjost Lincoln Town Car Crystal limuzine popunjava koža crne boje udobnih i komfornih sedišta sa kapacitetom za 6 osoba. Mini bar sa frižiderom, ozvučenje sa pojačalima, rasvetu, LCD TV i panorama zavesu između vozača i putnika. Najviše se traži za proslave poput svadbi, krštenja, mature i sl.


Lincoln Town Car Celebrity

Lincoln Town Car Celebrity

Lincoln Town Car Crystal

Lincoln Town Car CrystalRezervišite Odmah!

Izaberite željenu limuzinu za posebnu priliku

Bez obzira za koju se limuzinu odlučili, mi vam pružamo komplementarno piće po izboru, vrhunsku muziku i profesionalnog vozača.
Ukoliko želite da vidite kako su nas drugi ocenili proverite utiske naših putnika.

REZERVACIJE