Ideje za Venčanje

ideje za vencanje

Budite originalni!

ideje za venčanje

Neka vaše venčanje bude savršeni simbol početka vašeg zajedničkog života!

Planirate venčanje uskoro?

Želite da bude ništa manje od savršenog?

Dosadila su vam klasična venčanja koja su manje više ista jer želite da budete apsolutno zadovoljni, i da vaši gosti pamte vašu proslavu kao drugačiju i nesvakidašnju i možda daleko zabavniju od ostalih na kojima su bili?

Evo nekoliko ideja koje ćete možda rado uključiti u svoj planer ili barem izvući poentu i napraviti po svom originalnost koja će sve pozitivno preokrenuti.

Dekoracija

Postoje razne teme dekoracije od čisto zlatne pa do različitih kombinaciija, dekoracija je više stvar ukusa ali evo nekoliko slika koje će vam možda dati po neku ideju.

ideje za vencanje
ideje za vencanje
ideje za vencanje
ideje za vencanje
ideje za vencanje
ideje za vencanje
ideje za vencanje
ideje za vencanje

Torte – Ideje za vrh torte

Odabir torte je izuzetno bitan detalj za venčanje i uglavnom taj posao pripadne mladoj, evo nekoliko interesantnih ideja za izgled torte a ukus znate i sami…

Deveruše

Klasika je prevaziđena jer to više nije stvar ni tradicije. Ideja da sve deveruše budu jednako obučene je već nekako i dasadna. Deveruše će najbolje izgledati ako budu imale različite haljine iste boje ali različitih nijansi uz frizure po želji. Da li se slažete?

Slikanje mladenaca

Ako želite da ostanete istrajni u svojoj originalnosti onda je nabolje da i slikanje promenite i odaljite od klasičnih poziranja viđenih već bezbroj puta do sada.

ideje za vencanje
ideje za vencanje
ideje za vencanje
slikanje5

Prvi Ples

Prvi ples je nešto što će sigurno ostati u vašem pamćenju i pamćenju mnogih gostiju i zato treba da bude poseban. Neki od ideja su da u toku prvog plesa bude pušten video zapis sa vašim zajedničkim fotografija, podelite prskalice gostima uz napomenu da ih upale tokom prvog plesa, pustite balone ili konfete.

ideje za vencanje

Preobuvanje

I čist profesionalac teško će da izdrži 20 sati na visokim potpeticama. Ako ste sigurni da ćete nakon određenog perioda poželeti ravnu obuću onda iskoristite priliku da i ovo bude jedan lep i neobičan detalj. Izaberite starke za sebe i mladoženju na kojima možete napisati nadimke, just married ili nešto slično upečatljivo.

ideje za vencanje

Ukoliko pravite venčanje u Novom Sadu ili okolini imamo nekoliko preporuka za vas

Svečana sala Exlusive NS


Exlusive NS

Svečana sala Žal za mladost


Žal za mladost

Iznajmljivanje limuzina za posebne prilike


Limuzine Novi Sad

Smestite svoje goste na sigurno!
Smeštaj Novi Sad


Smeštaj Novi Sad

Torte i Kolači


Poslastičarnica Valentino

„To love is nothing. To be loved is something. But to love and be loved, that’s everything.“

T. Tolis


Recent Posts