MOMAČKO-DEVOJAČKO VEČE





Iznajmljivanje limuzina za Momačko-Devojačko veče

Momačko ili devojačko veče je podjednako popularno kako u svetu tako i kod nas. Jedno specifično veče gde buduća mlada ili mladoženja okupi svoje društvo da bi izašli u grad, obično vikendom. Ukoliko se odlučite da ovaj izlazak učinite eskluzivnim vaša žurka počinje već od samog ulaska u luksuznu i bogato opremljenu limuzinu. Iznajmljivanje limuzina za momačko – devojačko veče obično je opuštenog i spontanog karaktera. Naš predlog vama je da se celo društvo okupi na jednom mestu ili na eventualno dve lokacije, nazovimo to polaznom tačkom A.



Nudimo Vam

Uz vožnju sa profesionalnim vozačem i po potrebi suvozačem u program večeri je poželjno da izrazite koju muziku bi želeli da slušate dok traje vožnja-žurka. Takođe možete da ponesete vaš omiljeni CD ili neko svoje piće. Komplimentarno piće koje dobijate uz vožnju je uglavnom šampanjac, votka, pelinkovac a može i po dogovoru. Limuzine su klimatizovane i opremljene LED rasvetom, laserskim disko efektima, strob svetlima i LCD televizorom. Kožna sedišta su nalik na separe u klubovima, tako da u toku vožnje imate osećaj prave žurke na točkovima.





Da bude po planu

Potpuno su zatamljeni svi prozori žargonski rečeno 100% limo tint. Panorama prozor između vas i vozača se zatvara po želji tako da dobijate maksimalnu diskreciju. Ako je vožnja na primer u Novom Sadu obično se putanja kretanja odvija sa početkom na Bulevaru Oslobođenja. Zatim sledi Jevrejska ulica, centar pa preko mosta do Petrovaradinske tvrđave. Zastaje se na tvrđavi u tunelu i na parkingu radi fotografisanja.




Iznajmljivanje limuzina za momačko - devojačko veče






Kompletna vožnja

Naravno vožnja se obeležava fotografijama i na mostu Slobode kao i na konačnom odredištu uglavnom unapred dogovorenom. Devojačko-momačko veče (žurka na točkovima) u luksuznoj produženoj limuzini (stretch limo) u proseku traje 1h. Za vaše veselo raspoloženo društvo koje želi da proba ovaj vid izlaska pred devojačko – momački klubski noćni izlazak (u mladalačkom žargonu zagrevanje) nudimo povoljnu varijantu zakupa luksuznog i unikatnog vozila.




Devojačko veče iz 2012. godine



Želite da rezervišete?
pozovite odmah!



KONTAKT