MATURE-APSOLVENTSKO VEČE

Iznajmljivanje limuzina za Maturu – Apsolventsko veče

Novosadska kultura i čuvena elegancija u V.I.P. stilu je i dalje prisutna na velikom sokaku (Bulevaru). Obično 20 i više godina kasnije matura se polako i zaboravi, osim ukoliko je bilo zabavno i upečatljivo. Iznajmljivanje limuzine za Maturu – Apsolventsko veče će definitivno učiniti ovu vrstu proslave neoubičajnom. Pojava egzotično luksuzne limuzine i ti momenti druženja dok se ostatak društva skuplja po gradu i samo trajanje vožnje ostavlja večne uspomene. Dosta šale, smeha, fotografisanja, video snimaka uz dobru modernu muziku učini entuzijazam jačim pred početak same žurke. Povoljnost ovog magičnog i nesvakidašnjeg transporta postaje još povoljnija ukoliko se cena podeli na celo društvo. Počnite sa stilom ovo veče puno zabave a pomalo i sam početak nostalgije radi rastanka od svakodnevnih školskih navika.Potpuna bezbednost

Po ko zna koji put akcentujemo na bezbednost u ovakvom nestandardnom prevoznom vozilu. Vožnja je uvek prosečne brzine ili čak i sporija. Naše limuzine su ekstremno udobne i poseduju vazdušne jastuke umesto klasičnih amortizera. Doživite osećaj kao da lebdite iznad naših „specifičnih“ puteva. Naši ljubazni profesionalni vozači su tu da vam pomognu da započnete sa stilom. Program vožnje podrazumeva pravljenje kratkih pauza na željenim lokacijama po vašem izboru ili našoj iskusnoj preporuci.

Za savršeno veče

Skoro svaki put se ovakve vožnje pretvore u pravu Karaoke atmosferu jer kada spojite mladost i muziku u dobrom ambijentu svi se opuste i uživaju uz pesmu svojih prijatelja. Naravno uz ovakve vožnje od nas dobijate komplimentarno bezalkoholno piće po želji. Na kontakt stranici možete rezervisati limuzinu koja je stigla iz čuvenog New York limo servisa. Maksimalan broj osoba je 16 što predstavlja simboličnih 10€ po osobi za ovakav spektakl (što bi rekli džaba). Novosadske limuzine su već dobro poznate u celoj Vojvodini a i šire. Bele limuzine su zamenule čuvene kočije za koje se nekad govorilo za dobrim konjima se prašina diže. Zato srdačno preporučujemo i forsiramo što više fotografisanja i video snimaka da bi imali što više sačuvanih uspomena.
limuzine novi sad


ZahvalnicaŽelite da rezervišete?
pozovite odmah!KONTAKT