VENČANJA – SVADBE

Iznajmljivanje limuzina za venčanje

Ukoliko sami sebi organizujete venčanje ili vama dragoj osobi ovim putem možete da priuštite nezaboravno spektakularne trenutke. Dok boravite u ovakvom egzotičnom vozilu sa svojim kumovima, porodicom ili prijateljima doživećete posebne momente koje možete da zabeležite prelepim fotografijama i video zapisom. Iznajmljivanje limuzine za venčanja – svadbe takođe može da bude i lep poklon ukoliko ste kao gost pozvani na svadbu. Ovaj vid transporta sa iznajmljenim profesionalnim vozačem se smatra najbezbednijim tako da vama ostaje samo da se razveselite i uživate. Decenijama unazad ljudi širom sveta praktikuju zakup limuzine za ovako jedinstven dan a nekad još mnogo ranije bile su tu čuvene bele kočije sa konjima.Naš Zadatak

Naš zadatak je da u dogovoru sa vama organizujemo preciznu putanju kretanja za određeno vreme i datum. U praksi se najbolje pokazalo da vi precizirate početnu tačku kao na primer: Gde da se pokupi kum, odlazak do mladožnje i njegovih bližnjih, zatim kod mlade pred kuću. Tu se obično kratko zadržavamo i nastavljamo putovanje uz piće (šampanjac) i uz muziku po vašem izboru. Vrhunsko ozvučenje koje se posebno ugrađuje u ovaj tip specifičnih vozila pruža ekstra kvalitetan zvuk. Zahvaljujući tome imate osećaj kao da ste u maloj diskoteci na točkovima. Sledeća tačka po običaju je matičar gde se takođe pravi mala pauza. U ovom momentu čekanja dosta zvanica iskoristi priliku da se slika u i ispred limuzine.

Prema vašim željama

Naravno, naš vozač a i po potrebi suvozač su tu da pri svakom stajanju otvore vrata i postave crvenu tepih stazu za mladence. Često se dešava da samu rutu kretanja neko želi da promeni u toku vožnje zato ovo vozilo poseduje i interfon za komunikaciju sa vozačem. Sam polazak od matičara je precizan i koordiniran uz dobru organizaciju vozača i suvozača. Po vašoj želji u nekim svadbama se postavlja i egzotično vozilo sa rotacijom koje vodi kolonu. Sledeća destinacija je restoran (sala) do koje se vozi umerenom i prijatnom brzinom. Ukoliko izrazite želju da se ode do mesta sa predivnim pogledima za fotografisanje (Petrovaradinska Tvrđava, Most Slobode, Trg Slobode, …) tu smo za vas da ispunimo sve vaše želje.
ideje za vencanje

Želite da rezervišete?
pozovite odmah!KONTAKT