Gde je najbolji provod u Novom Sadu?

Noćni provod u Novom Sadu

Noćni provod u Novom Sadu vremenom postaje omiljen među mladima širom Balkana.

Asocijacija za najbolji i najluđi provod u gradu je definitivno ulica Laze Telečkog koja svako veče postaje glavna destinacija za omladinu. Nekoliko klubova koji se nalaze u ovoj ulici poređani su jedan do drugog na obe strane. Različiti su po svom ambijentu i vrsti muzike tako da svako pronađe ono što mu odgovara. U Laze Telečkog se ulazi ravno iz ulice Zmaj Jovina. Bezbroj mladih ovde provodi svoj izlazak na svom već odabranom mestu. Neki od najpoznatijih kafića u ovom delu grada su definitvno:

  • Caffe Club Cuba Libre – Naravno urađen kroz motive Cube. Popualaran klub otvoren 7 dana u nedelji. Praktikuje nekoliko različitih žanrova muzike, poznat po koktelima i naravno kao mesto koje obećava dobru žurku.
  • Pub Lazino tele – Ambijenat koji je urađen po engleskom stilu. Živa svirka a petkom i subotom nastupaju vrhunski DJ-evi. Veliki izbor piva.
  • Pub London – Jedan od najposećenijih klubova u Novom Sadu. Vrhunsku zabavu upotpunjuju nastupi bendova, domaći i strani rok.

I još nekoliko sličnih a opet itekako različitih clubova u ovoj ulici u samom centru grada koje možda bolje sami da procenite.

Noćni provod u Novom Sadu

Noćni provod u Novom Sadu

Svaki izlazak kreće iz pozitivne energije društva kojoj je zaslužan neki od razloga… Uglavnom je to dobro odabrana ekipa spremna za ludi provod a ukoliko je to rođendan, žurka, momačko ili devojako veče, proslava veridbe ili nekog drugog nesvakidašnjeg događaja odaberite sebi omiljeno mesto, odlučite se za luksuzne limuzine u Novom Sadu, i pojavite se sa stilom ispred nekog od navedenih vrhunskih klubova ili splavova. Jer ukoliko se celo društvo odluči za ovu vrstu spektakularnog prevoza i podeli cenu onda ovo može biti jedna itekaka pristupačna excluziva.

Neka vaše veče ostane upamćeno i vaš provod zagarntovan možda i u nekoj od sledećih diskoteka.

Noćni provod u Novom Sadu

Osim Laze Telečkog, Novi Sad poseduje još mnogo drugih vrhunskih diskoteka kao što su Paradiso na Spensu sa kapacitetom većim od 1000 gostiju, Muzej koji se nalazi na Petrovaradinskoj Tvrđavi čime potvrđuje unikatnost energije koja se stvara na ovom mestu, već godinama poznat i popularan kako u Novom Sadu tako i u okolini. Club Giardino koji je preko dana prava oaza za odmor sa najbližima uz piće i sigurno uz jedan od najlepših pogleda na grad, noću se pretvara u vrhunsku diskoteku na krovu koja prezentuje raznovrsnu muziku.

Mesta koja su sinonim za noćni provod u Novom Sadu su i naravno splavovi: Zeppelin, Yachting Club Skipper, Ski Bar, Dva Galeba i drugi.

A za one koji traže narodnu muziku i nešto malo drugačiju zabavu tu su naravno i mnoge poznate novosadske kafane.

Pogledajte video Noćnog provoda u Novom Sadu ovde .


Recommended Posts