Stan na dan Novi Sad

stan na dan novi sad

Sve pogodnosti popularne opcije Stan na dan Novi Sad

Ukoliko imate planove da organizujete neku vrstu proslave u Novom Sadu poput rođendana, svadbe. krštenja i slično a nemate prostora za noćenje kako biste ugostili sve vaše prijatelje, ili imate potrebu iz ličnih razloga da iznajmite apartman na nekoliko dana mi vam predstavljamo veoma popularnu opciju kratkoročnog izdavanja smeštaja koja je povoljnija alternativa za hotel zvana Stan na dan Novi Sad.

stan na dan novi sad

Šta je Stan na dan?

Već nekoliko godina razni smeštaji koji se izdaju na dan ili nekoliko dana ostvarili su veliko oduševljenje kod ljudi koji na prvom mestu ne žele da troše velike sume novca na skupe i luksuzne hotele. Stan na dan je ime ili možemo slobodno reći brend ove ponude.

Koje su prednosti?

Svi koji se odluče za dnevni najam apartmana dobijaju veći komfor, udobnost i privatnost. Svi gosti imaju pravo da se za dogovoreni period korišćenja potpuno opuste kao da su u svojoj kući. Stanovi podrazumevaju sopstvenu kuhinju i kupatilo kako ne bi dolazilo do neprijatnog susretanja sa ostalim gostima što je česta pojava u hostelima.

Opremljenost

Iz našeg saznanja svi stanovi koji služe za ovu vrstu ponude kompletno su opremljeni. Soba sa televizorom i trpezarijski stolom i stolicama. Posteljina, peškiri, kuhinja koja poseduje šporet, frižider, tanjire i escajg i opremljeno kupatilo uz sredstva za ličnu higijenu. U zavisnosti od odabira smeštaja dobijate i besplatan parking kao i internet.

Koliko je bezbedno?

Kao i uvek tako i sad postoje skeptici koji su sumnjičavi u vezi ove ponude. Mnogi će pre nerado dati velike pare za prenoćište nego što će se odlučiti za ovu opciju. Pre ulaska u odabrani stan vi potpisujete ugovor za dogovoreni period koji vas štiti kao gosta. Nećete biti izloženi nikakvoj neprijatnosti ni pre ni tokom boravka. Dobijate unikatni ključ od stana i u nekim slučajevima dodatno ste obezbeđeni sa alarmnim sistemom i video nadzorom ispred ulaznih vrata.

Pravila i uslovi korišćenja

Svaki vlasnik ponaosob ima svoje uslove i pravila koja vam predstavlja putem prethodno navedenog ugovora koji potpisujete naravno ako se složite i odgovorno pristanete da poštujete zahteve. Ono što je ključno za svaki stan je to da ste u obavezi da poštujete i čuvate svu imovinu unutar prostora koji zakupljute i naravno da se odgovono ponašate prilikom plaćanja.

Cene

Cene variraju u odnosu na broj osoba, lokaciju stana, kvadraturu i period na koji zakupljujete prenoćište. Možemo slobodno reći da je cena itekako povoljna, odnosno pristupačna. U zavisnosti od odabira stana i njegovog vlasnika često možete da dobijete i pravo na popust. Cene se kreću od minimalnih simboličnih 10e.


Recommended Posts